Wat is Reiki

Reiki iets voor jou?

  • Reiki is het japanse woord voor Universele Energie. Het is een eeuwen oude behandelmethode die steeds meer wordt toegepast. Het is een oeroude natuurlijke geneeswijze die iedereen bewust kan leren toepassen.
  • Reiki werkt ontspannend en rustgevend.
  • Het verzacht pijn, zowel lichamelijk als emotioneel.
  • Reiki is een natuurlijke geneeswijze en werkt in op lichaam en geest. Het vergroot je bewustzijn over hoe je wilt leven en je komt dichter bij je ware zelf.
  • Reiki werkt in op de energetische lagen van het lichaam en versnelt het natuurlijke genezingsproces.
  • Door een reiki komt er extra energie beschikbaar voor je lichaam, zodat het lichaam met die extra energie aan het herstel kan beginnen.

Reiki kan helpen bij

Reiki kan helpen bij

Tijdens een reiki behandeling fungeer ik als het kanaal voor deze energie.
Hierbij ga ik te werk volgens de leer van Usui.
Mijn intentie is om jouw zelfhelend vermogen te stimuleren. Door middel van reiki breng ik jouw energetische systeem weer in balans. Jouw kanalen worden heropend waardoor de energie weer vrij door kan stromen en jouw chakra’s worden in balans gebracht. Je komt al tijdens de behandeling in een staat van ‘zijn’ waardoor je dichter bij je ziel en intuïtie komt. Hierdoor kan het zijn dat je tijdens of na een behandeling ook zelf antwoorden of inzichten ontvangt waar je naar op zoek was. Dit zelf ervaren is heel waardevol en is mijn intentie voor jou wanneer we starten met de behandeling. Na de behandeling
deel ik met jou wat ik heb mogen voelen en ervaren.

Een Reiki behandeling kan dagenlang doorwerken.
Misschien dat je achteraf merkt dat je beter slaapt, meer in balans bent, je energieker voelt of dat pijn is afgenomen.

Het kan zijn dat de klacht(en) na de eerste paar behandelingen erger wordt, oude emoties weer boven komen of dat je enige tijd last hebt van bijvoorbeeld slapeloosheid, hoofdpijn, verdriet, dromen, vermoeidheid, vaker naar het toilet moet. Dit is echt geen enkele reden om je ongerust te maken, je krijgt nooit meer te verwerken dan je op dat moment aankunt en de Reiki-energie werkt alleen ten goede van je. Het betekent dat je lichaam bezig is om oude ‘rommel’ op te ruimen, definitief los te laten en afvalstoffen aan het afvoeren is. Drink voldoende water om de reiniging van het lichaam te bevorderen.