Himalaya zout waxinelichthouder

Spirituele eigenschappen van de Himalaya zout waxinelichthouder

De Himalaya zoutlamp wordt ook spirituele eigenschappen toegeschreven. Zo staat Himalaya zout erom bekend de ruimte te reinigen door middel van negatieve ionen. Wanneer je spiritueel bent aangelegd, is de Himalaya zout waxinelichthouder een prachtige aanwinst. Dat gaat echter ook op wanneer je niet spiritueel bent aangelegd. Want ook dan blijft de waxinelichthouder van Himalaya zoutsteen prachtig om naar te kijken! Vooral wanneer je een waxinelichtje in de houder plaatst, zal de zoutsteen mooi oplichten. Zo ontstaan er prachtige effecten.

Himalaya zout waxinelichthouder

Onze zoutlampen zijn van echt zoutsteen gemaakt

De Himalaya zout waxinelichthouder die je in onze webshop kunt bestellen is van echt Himalayazout gemaakt. Vanwege de uitstraling worden er tegenwoordig ook veel lampen gemaakt met de uitstraling van Himalayazout. Wanneer je spiritueel bent aangelegd is het echter niet aan te raden om voor die varianten te kiezen. Overigens is de uitstraling van echt Himalayazout ook lastig na te bootsen. Het zoutsteen dat voor deze lampen gebruikt wordt is ook daadwerkelijk afkomstig uit het Himalayagebergte.

De zoutlampen zijn in verschillende kleuren te koop

De Himalaya zout waxinelichthouder is in diverse kleuren te verkrijgen. Zout uit de Himalaya heeft doorgaans een oranje tot roze kleur. De exacte kleur kan echter per zoutsteen verschillen. Heb je de voorkeur voor een bepaalde kleur? Dan is het goed om te weten dat je de zoutlampen in verschillende kleuren bij ons kunt bestellen. Zo zit er altijd wel een leuke Himalaya zout waxinelichthouder voor jou tussen!

Himalaya zout waxinelichthouder

Himalaya zout waxinelichthouder

Ben jij op zoek naar een unieke houder voor waxinelichtjes? In dat geval is onze Himalaya zout waxinelichthouder een aanrader. Deze waxinelichthouder is gemaakt van zout afkomstig uit de Himalaya. Dit is een natuurproduct en daarom heeft iedere houder een unieke vorm. Zo weet je zeker dat niemand anders exact dezelfde waxinelichthouder heeft. 

Bekijk ook eens onze andere spirituele producten?

Ben jij onder de indruk van de Himalaya zout waxinelichthouder? Dan raden we je aan om ook eens de andere producten in onze webshop te bekijken. We bieden namelijk nog veel meer producten aan die een spirituele werking toegeschreven kunnen worden. En zelfs wanneer je niet zo spiritueel bent, kun je jouw woning heel mooi aankleden met de producten uit onze webshop. Ben je benieuwd naar de werking van een bepaald product uit onze webshop? Of heb je nog vragen over de Himalaya zout waxinelichthouder? Neem in dat geval gerust contact met ons op!

Thema setjes / Cadeau setjes

Theelichthouders

Overige